|
|
|
Boray
|
 |
« Yanıtla #226 : Aralık 29, 2009, 22:53:37 » |
|
Böyle bir resim yaptım...Baktım Melihten bir ses yok....  Yabancılar bakarsa Türk olduğunu anlamazlar belki...   Türkçe-Matematik ya edebiyat sınavı var onun  Bir sürü terim ezberliyordu en son 
|
|
|
|
|
|
Zimmeritsiz late Tiger yoktur, az vodka vardır.
|
|
|
|
Boray
|
 |
« Yanıtla #227 : Aralık 29, 2009, 23:03:14 » |
|
Bu arada ben bir şeyler yaptım   Çok mu büyük oldu amblem acep 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melih
|
 |
« Yanıtla #228 : Aralık 29, 2009, 23:05:30 » |
|
arkası yarın abi şuan ehl-i harabat ,İnsan-ı kamil lerle boğuşuyorum  
|
|
|
|
|
|
''Askerde altıma motor verdiler paso gezdim...bizim yaptığımız nazilik değildi,asıl naziliği cephedekiler yapıyordu..'' Bir nazinin notlarından...
|
|
|
|
Hakan Güney
|
 |
« Yanıtla #229 : Aralık 29, 2009, 23:09:03 » |
|
arkası yarın abi şuan ehl-i harabat ,İnsan-ı kamil lerle boğuşuyorum   Ders çalış ders....  Bunları sonra yaparsın...Eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakan Güney
|
 |
« Yanıtla #230 : Aralık 29, 2009, 23:29:16 » |
|
Bu arada ben bir şeyler yaptım   Çok mu büyük oldu amblem acep  Bunu ne zaman koydun buraya?Yeni gördüm....  Sende ders çalış....Eline sağlık... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boray
|
 |
« Yanıtla #231 : Aralık 29, 2009, 23:30:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cenker olut
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #232 : Aralık 30, 2009, 09:33:12 » |
|
Bitti ve güzel oldu...
İyi bir AFV ustası olmanın sırrını çözdüm sayende abi.... SABIIIIIR....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökhan Palabıyık
|
 |
« Yanıtla #233 : Aralık 30, 2009, 11:21:33 » |
|
Hakan hocam zahmetli oldu ancak sonuna kadar değidi gibime geliyor. Eline, bileğine, sabrına sağlık. Gerçekten müzelik bir çalışma oldu..  Ayrıca bu kitten yapmak isteyenlere ayrıntılı ve doyurucu bir referans oldu.. 
|
|
|
|
|
|
TUAF deyince tuafıma gidiyor
|
|
|
|
Hakan Güney
|
 |
« Yanıtla #234 : Aralık 30, 2009, 12:51:29 » |
|
Bitti ve güzel oldu...
İyi bir AFV ustası olmanın sırrını çözdüm sayende abi.... SABIIIIIR....
Sağol Cenker..Asıl sizlerin yaptığı modeller ustaca...  Ama sabır konusunda haklısın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakan Güney
|
 |
« Yanıtla #235 : Aralık 30, 2009, 18:12:12 » |
|
Hakan hocam zahmetli oldu ancak sonuna kadar değidi gibime geliyor. Eline, bileğine, sabrına sağlık. Gerçekten müzelik bir çalışma oldu..  Ayrıca bu kitten yapmak isteyenlere ayrıntılı ve doyurucu bir referans oldu..  Sağol Gökhan...Beğendiğine sevindim.... Bütün amacımızda buydu zaten...İyi bir kaynak olduysa ne mutlu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olcay AKDOĞAN
Efe
|
 |
« Yanıtla #236 : Mayıs 09, 2010, 21:46:55 » |
|
Elinize sağlık Hakan Bey çok güzel olmuş. M110 A2 obüs tam bizim ordumuzdakilere benzemiş (brandası bizimlikerde pvc haki branda). Birde bunu güneydoğu veya batı kamuflajına boyasanız tam olacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakan Güney
|
 |
« Yanıtla #237 : Mayıs 09, 2010, 22:17:30 » |
|
Elinize sağlık Hakan Bey çok güzel olmuş. M110 A2 obüs tam bizim ordumuzdakilere benzemiş (brandası bizimlikerde pvc haki branda). Birde bunu güneydoğu veya batı kamuflajına boyasanız tam olacak...
Teşekkür ederim Olcay.... Bende o tip kamuflajlardan birine boyanmış bir M-110 daha yapmayı düşünüyorum aslında...3-5 modeli bir arada yaptığımdan biraz hafifleyince yapacağım herhalde.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|