Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: BRDM-3  (Okunma Sayısı 710 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Boray
Mega Efe

:
Lazy

« Yanıtla #45 : Mart 09, 2010, 21:38:56 »

Sanırım orda araç yeşile boyanmış daha sonradan dark yellow benzeri bir sarı atılmış. Ama dark yellow dökülünce alttaki ana renk olan yeşil çıkmış. Sanırım sen yeşil dökülürse ne renk çıkar diye soruyorsun ama  Smiley

Zimmeritsiz late Tiger yoktur, az vodka vardır.
Melih
Efe Ötesi

:
Hot

« Yanıtla #46 : Mart 09, 2010, 21:41:29 »

aynen öyle Wink

Hakan Güney
Moderator
Ultra Efe

:
Thoughtful

« Yanıtla #47 : Mart 09, 2010, 21:54:41 »

yok abi Grin benim araç son halinde olucak işte yeşil camo falan olmucak yeşil çıkarsa alttan görünmez ki zaten boya döküldüğü Huh?
ya tek kıl yöntemi yada sünger tekniğiyle yapıcaktım Huh?

Anladım tamam...Da......

Huh? Huh?"TEK KIL YÖNTEMİ" Huh? Huh?

Bu ne ya.... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Yenimi?

Gülmekten..--------------> Cry Cry

Melih
Efe Ötesi

:
Hot

« Yanıtla #48 : Mart 09, 2010, 22:04:49 »

inanmıyorum Sad  (bizim figürleri boyayı inceltmeden boyadığımızı duyduğun andaki tepkin  Cheesy Cheesy Cheesy)

abi tek kıl diye bir yöntem var yani baya bir ince çubuğa sert fırça kılı koyuyorsun 1 adet onu boyaya banıp ince ince boya dökülmesi yapıyorsun Angry Angry Angry Angry Angry

Grin Grin

Hakan Güney
Moderator
Ultra Efe

:
Thoughtful

« Yanıtla #49 : Mart 09, 2010, 22:10:30 »

inanmıyorum Sad  (bizim figürleri boyayı inceltmeden boyadığımızı duyduğun andaki tepkin  Cheesy Cheesy Cheesy)

abi tek kıl diye bir yöntem var yani baya bir ince çubuğa sert fırça kılı koyuyorsun 1 adet onu boyaya banıp ince ince boya dökülmesi yapıyorsun Angry Angry Angry Angry Angry

Grin Grin

Yarıldım yani...Nedir o kıl mıl... Cheesy Cheesy Cheesy
Yok öyle birşey yahu...Hurafe onlar....0000 veya 00000 fırçalar var....Al boya kardeşim...Bırak kıldı tüydü...
Cam macunu işine döndürmeyinde.... Cheesy

Kolayına nasıl geliyorsa öyle boya Melihçiğim...Netice uygun olsunda...Sen boşver....

Ama süper yarıldım yinede.....Tek kıl yöntemi..... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Melih
Efe Ötesi

:
Hot

« Yanıtla #50 : Mart 09, 2010, 22:12:40 »

ya of ya  Angry normal insan kılı değil fırçadaki kıllardan bahsediyorum Cry Cry
 Undecided Undecided Undecided
neyse yani alttan hangi renk çıkarabilirim ki ben belli olsun yeşilin yanında gri falan mı Huh?

Hakan Güney
Moderator
Ultra Efe

:
Thoughtful

« Yanıtla #51 : Mart 09, 2010, 22:18:26 »

ya of ya  Angry normal insan kılı değil fırçadaki kıllardan bahsediyorum Cry Cry
 Undecided Undecided Undecided
neyse yani alttan hangi renk çıkarabilirim ki ben belli olsun yeşilin yanında gri falan mı Huh?

Söylemeyi unuttum...Bu kıl yöntemi denedikten sonra bir makale yazsanda diyorum.... Cheesy
Birde...Acaba yanımıza kıl bir herif alıp sen bekle ben şu tanka bir chip atayım desek bu kıl işinin yerine geçermi?... Cheesy Cheesy Cheesy
(Yarılmaya devam ediyorum Kadıköye kadar parçalarım dağıldı) Cheesy Cheesy Cheesy

Sorunun cevabı Hull Red+Red Brown veya German Grey..Hangisi hoşuna giderse....

Tankımdan kıl çıktı abi diyen bir tip...... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Melih
Efe Ötesi

:
Hot

« Yanıtla #52 : Mart 09, 2010, 22:21:32 »

Birde...Acaba yanımıza kıl bir herif alıp sen bekle ben şu tanka bir chip atayım desek bu kıl işinin yerine geçermi?... Cheesy Cheesy Cheesy
(Yarılmaya devam ediyorum Kadıköye kadar parçalarım dağıldı) Cheesy Cheesy Cheesy

Tankımdan kıl çıktı abi diyen bir tip...... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

of abi espriler Lips Sealed Lips Sealed
 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
german grey yapıyım Smiley Wink Cheesy Cheesy

Boray
Mega Efe

:
Lazy

« Yanıtla #53 : Mart 09, 2010, 22:23:00 »

Cheesy Cheesy Cheesy

Sakinleştirici falan al abi  Grin

Melih
Efe Ötesi

:
Hot

« Yanıtla #54 : Mart 10, 2010, 22:06:42 »

Berbat ettim Cry
Maket yapmam için verilen kısa sürede aslında sadece boya dökülmesi ve biraz çamur ile ilgilenicektim ama aceleye getirdim iki elimde fırçalarla saçma sapan daldım modele bir sürü aksilik çıktı Cry Cry
toz pastelleri toz haline getirip hepsini topladığım kağıt yanlıslıkla toplu halde modelin arka kısmı terebentinliyken oraya döküldü balçık kıvamı aldı orda zar zor temizledim Cry
sonra yine başka bi parça koptu dalgınlıkla tamiya yeşil kafa sürdüm yapıştırmak için oranında boyası kalktı büzüştü sinirlendim zımparaladım sonra maket bıcağıyla kazıdım orayı sinirden Huh? sonra bir tane geçiresim geldi makete zor tuttum kendimi çaktım kibriti yaktım orayı içeri doğru bastırdım öyle saçma birşey oluştu orda , aslında sabırlı olup orayı tekrar boyayabilirdim ama Undecided
üst kısımı tekrar elden geçiriceğim çünkü roketler takılıcak hemde biraz temiz kaldı orası  Angry Angry
alt tekerlekleri daha siyaha boyamadım görünmüyorlar ama olsun ne kadar saçma iş yapıyorum ilk önce eskitme sonra boyama öf Huh? Embarrassed Embarrassed
neyse en sonunda şu hali aldı pek içime sinmedi bazı eskimeler saçma olmuş yada eksik kalmış, fotolarda daha çok belli oluyor onlara bir el atacağım Undecided

Melih
Efe Ötesi

:
Hot

« Yanıtla #55 : Mart 10, 2010, 22:08:02 »

Boray
Mega Efe

:
Lazy

« Yanıtla #56 : Mart 10, 2010, 22:28:01 »

Kibritle yaktığın yer güzel bir mermi izi olmuş  Cheesy Biraz ugrasırsan toparlanır aslında. Çok da güzel gidiyormuş...

Hakan Güney
Moderator
Ultra Efe

:
Thoughtful

« Yanıtla #57 : Mart 10, 2010, 22:41:47 »

Bence tekerlekler felaket görünüyor.... Sad
Zannediyorum resim bakarak yapılsa daha iyi olacak...Bu şekilde çamurlanmış bir tekerlek ???Arazide gidip çamurlanmış tekerlekler değilde üzerine kürekle balçık atılmış tekerlekler gibi duruyor...Lastik kısımları ultra çamurlu aracın nedense jantları temiz... Huh?
Geniş bir fırça ile fazlalıklar alınırsa daha makul olur...
Arkaya dökülen toz pastel önemli değil...

Bana kalırsa iyice inceltilmiş toprak tonları ile yapılacak "genel" 1-2 yıkama aracı kendine getirecektir....

Köşelere ve tutulan yerlere Gun Metal ile abartmadan DB yapılabilir..(Grafit ilede olur)...

Bence bugüne kadar yaptığın tüm modellerden uzak ara güzel olmuş....

Garip işler değilde  Angry model yapma üzerine yoğunlaştığında çok daha güzelini yapacağın kesin...

Aferin... Smiley

Melih
Efe Ötesi

:
Hot

« Yanıtla #58 : Mart 11, 2010, 00:04:47 »

Teşekkürler abi
bencede tekerlekler felaket oldu tozlu yapsam daha güzel olurdu eminim
o zaman abi şimdi ne yapayım siyaha mı boyayım tekerlekleri bir daha ?

tamam abi söylediklerini dikkate alacağım iyi bari içimi rahatlattım  Kiss :-*yoksa ağlıcaktım resmen, dedim  astarda attım oh mis falan temiz oldu derken yine berbat ettim diye düşünüyordum. Smiley Grin Grin

Bu arada senin level ground walker a arkadaş gelebilir ama tam belli değil Kiss Kiss Grin Grin

Hakan Güney
Moderator
Ultra Efe

:
Thoughtful

« Yanıtla #59 : Mart 11, 2010, 00:15:15 »

Teşekkürler abi
bencede tekerlekler felaket oldu tozlu yapsam daha güzel olurdu eminim
o zaman abi şimdi ne yapayım siyaha mı boyayım tekerlekleri bir daha ?

tamam abi söylediklerini dikkate alacağım iyi bari içimi rahatlattım  Kiss :-*yoksa ağlıcaktım resmen, dedim  astarda attım oh mis falan temiz oldu derken yine berbat ettim diye düşünüyordum. Smiley Grin Grin

Bu arada senin level ground walker a arkadaş gelebilir ama tam belli değil Kiss Kiss Grin Grin

Çamuru neyle yaptın?Fırça ile fazlalıkları alamıyormusun?
Gelsin tabi arkadaş...Bende millet arkaya takılıp farlı birşeylerede bulaşsın diye buraya koydum..Yoksa kendim çalıp kendim oynardım özel bazı sitelerde....Tank,top,uçak vb....artık yapmayanı dövüyorlar... Smiley

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: